Kaip gaminti tortų gėlytes?

Naujos kartos, taip vadinami, rusiški antgaliai (ang. russian nozzles) yra skirti pilnavidūrėms gėlytėms gaminti. Šiuos antgalius naudoja tiek profesionalai, tiek pradedantieji. Visko ko Jums reikia, tai pagaminti kremą. Jeigu tradiciniai antgaliai skirti dekoracijų formavimui “po lapelį”, tai rusiški antgaliai iš karto formuoja visus žiedus. Nereikia ypatingų įgūdžių, mokymų, pamokų.

Tulpės, rožytės, žibutės, raganės ir kitos gėlytės.

Antgaliai pakankamai platūs, todėl gėlyčių žiedlapiai yra išraiškingi. Išspaudus daugiau kremo, gausite aukštesnes gėlytes, jeigu mažiau, gėlytės bus žemesnės.

Gėlytėmis papuoštas tortas. Dekoravimui pasirinktas aštuonių žiedlapių antgalis. Visus konditerinius antgalius rasite čia: http://bit.do/rusiski-antgaliai

Rekomenduojamas kremas:

200 gramų maskarponės sūrio
200 mililitrų grietinėlės (35% riebumo)
70 gramų cukraus pudros
kelių lašelių gelinių maistinių dažų: http://bit.do/dazai-maistui

1. Visus ingredientus suplakti, įpilti maistinius dažus ir dar kartą viską išmaišyti.
2. Supilti kremą į konditerinį maišelį (puikiai tinka vienkartiniai konditeriniai maišeliai, silikoninis arba medvilninis).
3. Išspausti gėlytes ant atvėsintų keksiukų arba torto.

Rodyk draugams