Konditeriniai antgaliai

Konditeriniai antgaliai naudojami tortams ir keksiukams dekoruoti, morengams, plikytiems sausainiams gaminti, spurgų įdarams įšvirkšti.

Greitas ir nesudėtingas kremo receptas keksiukų papuošimui:

200 ml plakamos grietinėlės
250 g. maskarponės sūrio
cukraus pudros ir kakavos pagal skonį.

Gaminimas:

Grietinėlę su cukraus pudra ir kakava išplakite iki standumo, įmaišykite maskarponės sūrį. Kremas paruoštas, galima puošti keksiukus. Kremą supilkite į konditerinį maišelį ir puoškite atvėsusius keksiukus.

Antgalius rasite čia: http://bit.do/antgaliai-konditerijai
Konditeriniai maišeliai čia: http://bit.do/maiseliai-kremui-konditerijai

Keksiukų receptas:

4 vidutinio dydžio kiaušiniai
180 g. cukraus
160 g. sviesto
140 g. miltų
40 g. krakmolo
1,5 šaukštelio kepimo miltelių
žiupsnelis druskos.

Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską, krakmolą. Minkštą sviestą išplakite su cukrumi iki purumo. Po vieną, įmaišykite kiaušinius. Į gautą plakinį įsijokite sausų produktų mišinį ir viską gerai išmaišykite. Keksiukus kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, kol šie gražiai pakils ir paruduos. Iškeptus keksiukus atvėsinkite ant grotelių.

Keksiukų vėsinimui naudotos grotelės: http://bit.do/groteles-kepiniu-vesinimui

Sausainių, keksiukų, spurgų, plikytų sausainių įdarui įšvirkšti naudojamas antgalis: http://bit.do/antgalis-kremui-isvirksti. Antgalio pagalba galite įšvirkšti džemą, kremą arba kitą įdarą.

Patiko (0)

Rodyk draugams

Rašyti komentarą