Antgalis “Tulpė”

Septynių ir dešimties žiedlapių antgaliukai tulpėms gaminti yra skirti tortams ir keksiukams dekoruoti. Naudokite sviestinį kremą ir gelinius konditerinius dažus.

Sviestinio kremo receptas:

250 gramų cukraus pudros
120 gramų sviesto
1 šaukštas pieno
1 žiupsnelis vanilinio cukraus

Gaminimas:

Į dubenėlį suberkite cukraus pudrą, vanilinį cukrų, sudėkite minkštą kambario temperatūros sviestą, arbatinį šaukštelį pieno, maistinių dažų ir suplakite elektriniu plaktuvu iki vientisos masės. Plakimo laikas apie 15-20 min.

Pagamintą kremą įdėkite į konditerinį maišelį su pasirinktu antgaliu ir formuokite tulpes.

Gėlytės formuotos septynių žiedlapių antgalio pagalba.

Dešimties žiedlapių antgalio pagalba pagamintos tulpės.

Konditerinį antgalį tulpėms gaminti ir kitus antgalius surasite čia: http://bit.do/antgalis-tulpems

Rodyk draugams