Antgalių rinkiniai

Konditeriniai antgaliai naudojami kreminėms gėlytėms, kriauklytėms, lapeliams, keksiukų kepurėlėms ir kitoms tortų dekoracijoms gaminti.

Antgalių rinkinių savybės:

- Antgaliai pagaminti iš tvirto metalo;
- Rinkinį sudaro nuo 3 iki 8 antgalių ir specialiai pritaikytas laikiklis jiems saugoti. Nei vienas Jūsų antgaliukas nepasimes;
- Universalūs, nes tinka bet kuriam konditeriniam maišeliui. Galite naudoti vienkartinius arba daugkartinius silikoninius, medvilninius, tekstilinius konditerinius maišelius;
- Skirti tortų, keksiukų, sausainių dekoravimui ir morengų, plikytų sausainių gaminimui;
- Skirti daugkartiniam naudojimui;
- Pagaminti EU, todėl atitinka visus higienos ir kitus reikalavimus;
- Galima plauti indaplovėje;

- Antgalių rinkinius galite įsigyti čia: http://bit.do/konditeriniai-antgaliai, konditerinių maišelių ieškokite čia: http://bit.do/konditeriniai-maiseliai


Konditerinį maišelį galite įsigyti atskirai arba galite pasirinkti rinkinius sukomplektuotus su maišeliais bei adapteriu. Konditeriniai maišeliai yra įvairių dydžių - nuo 26 cm iki 45 cm ilgio.

Antgaliai naudojami morengams / bezė ir plikytiems sausainiams gaminti.

Morengų receptas:

3 kiaušinių baltymai, 175 g cukraus arba cukraus pudros, a.š. citrinos rūgšties.

Išplakite atšaldytus baltymus. Plakant pamažu dalimis įberkite cukrų. Kai masė pasidarys gana tiršta ir tąsi, įberkite citrinos rūgšties ir dar paplakite.

Plikytos tešlos sausainiai.

Morengams ir plikytiems sausainiams išspausti naudoti žemiau nuotraukoje pavaizduoti antgaliai ir silikoninis 34 cm ilgio maišelis.

Antgaliai yra praktiški. Galima juos naudoti paštetui, majonezui, grietinei švirkšti.

Antgaliukų rinkinius, pavienius dekoravimo antgalius, dekoravimo švirkštus, konditerinius maišelius, adapterius ir kitus įrankius galite įsigyti internetinėje kepimo reikmenų parduotuvėje http://kepu.greiciau.lt.


Rodyk draugams

Tortų dekoravimo įrankiai

Tortų dekoravimo įrankiai - tai priemonės, kurių pagalba pagaminsite tortų papuošimus. Įrankiai tinka darbui su cukrine mase, marshmallow zefyrų mastika, pastilažu.

Pastilažo receptas:

250 g cukraus pudros
60 g krakmolo
30 ml vandens
5 v. š. saulėgrąžų aliejaus
3 v. š. medaus
1 v. š. želatinos

Gaminimas:

Želatiną užpilti vandeniu ir palikti išbrinkti. Želatiną dėti ant garų vonelės ir ištirpinti, nuėmus, sumaišyti kartu su medumi ir aliejumi.
Cukraus pudrą persijoti kartu su krakmolu. Želatinos masę supilti į cukraus pudros ir krakmolo mišinį ir minkyti rankomis.
Jei naudojami maistiniai dažai ir norima vientisos spalvos, tai juos galima sudėti į visą masę, o norint skirtingų spalvų papuošimui, naudoti reikiamą masės kiekį kiekvienai spalvai.
Masę sudėti į maišelį ir dėti į šaldytuvą porai valandų. Ištraukus, stalą pabarstyti krakmolu ir formuoti įvairiausius papuošimus.

Žiedlapių modeliavimui naudojamas įrankis: http://bit.do/tortu-modeliavimo-irankiai. Įrankio pagalba žiedlapiams suteiksite banguotumo ir natūralumo.

Marshmallow zefyrų mastikos receptas:

200 g baltų Marshmallow zefyrų
2 šaukštai vandens
350 g cukraus pudros

Gaminimas:

Zefyrus apliekite vandeniu ir ištirpinkite mikrobangų krosnelėje.
Į ištirpusius zefyrus įdėkite maistinių dažų, po truputį įsijokite cukraus pudrą, kaskart pamaišykite.
Cukraus pudros berkite iki tol, kol masė primins plasteliną, bus lengvai minkoma, vientisa.
Paruoštą mastiką iškočiokite ant silikoninio kilimėlio ar modeliavimui skirto kilimėlio, išspauskite gėlytes, lapelius. Naudokite tam skirtas formeles: http://bit.do/formeles-gelytes-mastikaihttp://bit.do/formeles-mastikai-pastilazui

Darbui su masėmis naudokite Jums labiausiai tinkainčius įrankius. Įrankis su smailiais antgaliais.

Gėlyčių šerdelių gaminimui pravers šis modeliavimo įrankis: http://bit.do/torto-dekoravimo-priemone-irankis

Darbą su masėmis palengvina minkšti modeliavimo kilimėliai.

Tortų dekoravimo priemonių rinkinį sudaro aštuoni tortų papuošimams gaminti skirti įrankiai.

Dvipusis modeliavimo įrankis.

Modeliavimo įrankis.

Modeliavimo įrankis tortams: http://bit.do/tortu-modeliavimo-irankiai

Rodyk draugams

Formelės “Žvaigždutės”

Formelės “Žvaigždutės” keksiukams, tortams, kitiems desertams dekoruoti: http://bit.do/zvaigzduciu-pjovikliai .

Žvaigždutes galima gaminti iš tešlos, dekoravimo masės. Nuspalvinimui puikiai tinkia maistiniai dažai: http://bit.do/sausi-maisto-dazai

Dar daugiau desertų dekoravimo formelių rasite čia: http://www.greiciau.lt/kepu/tort%C5%B3-dekoravimui.html

Jūsų,

kepu.greiciau.lt

Rodyk draugams

Konditeriniai teptukai

Konditeriniai teptukai yra naudojami tortų ir kitų kepinių dekoravimui. Keli pavyzdžiai:

1. Konditerinio švirkšto pagalba nupieškite gėlių žiedus;

2. Naudodami teptuką švelniai paskirstykite kremą.

Smailūs teptukai yra naudojami piešimui.

Smailus kampinis teptukas puikiai tiks piešimui sunkiai prieinamoje ir lengvai pažeidžiamoje vietoje.

Teptukas skirtas cukrinių dekoracijų modeliavimui, piešimui naudojant tirštos konsistencijos dažus arba kremus.

Teptukas apačioje puikiai tiks šešėliams išgauti bei laipsniškam tonavimui.

Didelį konditerinių teptukų pasirinkimą surasite http://kepu.greiciau.lt elektroninėje parduotuvėje.

Rodyk draugams

Įspaudai “Drugeliai”

Dekoruokite savo skanėstus cukriniais drugeliais. Įspaudai / formelės “Drugeliai” puikus pasirinkimas tortų papuošimams gaminti. Naudokite cukrinę, marcipaninę arba bet kurią tortų apdengimo masę. Drugelius galite išspausti ir iš tešlos.

Drugelių rinkinį sudaro 2 vnt.

Dekoraciniai įspaudai

Kita įspaudų pusė

Įspaudus galite įsigyti elektroninėje parduotuvėje http://kepu.greiciau.lt. Apsilankykite.

Jūsų,

http://kepu.greiciau.lt

Rodyk draugams