Cake Pops forma

Cake Pops kepimo forma yra skirta pilnavidūriams pyragėliams ant pagaliukų kepti. Vienu metu iškepsite net dvidešimt Cake Pops pyragėlių. Į atvėsintą pyragėlį įsmeikite pagaliuką ir pamirkykite glajuje. Galima įsmeigti medinį pagaliuką arba popierinį šiaudelį. Prieš įsmeigiant, pagaliuką pamirkykite į glaistą / šokoladą. Pagaliukas prilips prie pyragėlio ir nenuslinks. Įsmeigtus pyragėlius pamirkykite į glajų, galite pabarstyti pabarstukais, dekoruoti įvairiaspalviais saldainiais. Glajų nuspalvinsite maistinių dažų pagalba. Įvairių spalvų maisto dažai čia: http://bit.do/maisto-dazai-pirkti

Cake Popsų kepimo receptas:

130 g minkšto sviesto
125 g cukraus
2 kiaušiniai
125 g miltų
1 a.š. kepimo miltelių
2 v.š. pieno

Puošimui:
šokolado arba glajaus
spalvotų pabarstukų

1. Minkštą sviestą išsukame su cukrumi, mušame po 1 kiaušinį, po kiekvieno gerai išsukame. Dalimis beriame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Tešlą išsukame, po truputį supilame pieną.

2. Tešlą sukrečiame į konditerinį maišelį ir spaudžiame į popsų formelę. Galima dėti ir šaukšteliu. Kepame ~15-25 min. Išimame mediniu pagaliuku. Atvėsiname ant grotelių. Cake Pops kepimo formas galite įsigyti čia: http://bit.do/cake-pops-formos

Rodyk draugams