Formelės “Snaigės”

Cukrines snaiges pagaminsite formelių pagalba: http://bit.do/formos-snaiges-su-ispaudais. Konditerinės formelės puikiai tinka tortų padengimo masei, pastilažui, tešlai.

Vienas galimų cukrinės masės (marshmellow mastikos) receptų:

- 1 v.š želatinos + 1 v.š vandens želatinai
- 3 v.š. dirbtinio medaus
- 120 g. krakmolo
- 500 g. cukraus pudros
- 5 v.š aliejaus
- 1 a.š citrinos rūgšties.

Želatiną užpilti vandeniu, leisti išbrinkti. Sumaišyti pudrą su krakmolu, persijoti. 1/3 sauso mišinio įdėti į dubenį, kuriame maišysite masę. Išbrinkus želatinai, išlydyti mikrobangėje. Į ištirpusią želatiną dėti 1 arbatinį šaukštelį citrinos rūgštės, supilti medų, išmaišyti iki vientisos masės. Maišant supilti į 1/3 jau atsidėto sauso mišinio. Pačioje pabaigoje supilti aliejų ir maistinius dažus, įšminkyti.

Cukrines snaiges naudokite keksiukams ir kitiems kepiniams dekoruoti.

Galite rinktis čia: http://bit.do/snaigiu-ispjovikliai-pirkti

Snaigių gaminimas.

Kalėdinių sausainių dekoravimas snaigėmis.

Patiko (0)

Rodyk draugams

Rašyti komentarą