Antgalis žolei, plaukams ir kitoms dekoracijoms

Konditerinis antgalis yra skirtas žolei, plaukams, spinduliams ir kitiems tortų ar keksiukų papuošimams gaminti. Naudokite sviestinį kremą, plaktą grietinėlę, šalto ruošimo kremus, maskarponės kremą.

Maskarponės kremo receptas:

125 g maskarponės sūrio
100 ml 35% riebumo grietinėlės
25 g cukraus
0,5 šaukštelio vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

1. Maskarponės sūrį suplakite su grietinėle, cukrumi ir vanilės cukrumi.
2. Dekoruokite atvėsintus kepinius.

Jeigu norite dekoruoti spalvotai, į pagamintą kremą įlašinkite maistinių dažų. Naudokite gelinius dažus, nes skysti dažai pakeis kremo konsistenciją, o sausi dažai netirpsta riebaluose. Gelinius dažus rasite čia: http://bit.do/geliniai-maisto-dazai

Antgalio naudojimo pavyzdžiai:

1) Kačiuko kailiuko gaminimas.

Antgalio skylutės yra labai tankios, tat dekoruojamas paviršius pasidengs tolygiai.

2) Antgalio pagalba pagaminta žolytė.

Antgaliuką rasite čia: http://bit.do/antgalis-zolytei

Patiko (0)

Rodyk draugams

Rašyti komentarą