Antgalis žiedlapiams gaminti

Tradicinis sviestinis kremas gėlyčių žiedlapių gaminimui iš trijų ingredientų.

Jums reikės:

150 g kambario temperatūros sviesto;
300 - 340 g cukraus pudros;
3-4 šaukštų grietinėlės.

Cukraus pudrą suberkite ant sviesto, išmaišykite šaukštu, o tada plakite plakikliu iki vientisos konsistencijos. Tuomet po šaukštą pilkite grietinėlę (galima pakeisti pienu) iki kol masė bus puri, lengvai tepama.

Į kremą, jeigu pageidaujate, įlašinkite maistinių dažų. Žinoma, tiks ir lašelis natūralių vaisių ar daržovių sulčių, tačiau spalva nebus tokia ryški, o didesnio kiekio sulčių pilti nevertėtų, nes kremas gali prarasti standumą. Paruoštą kremą įdėkite į konditerinį maišelį, naudokite pasirinktą antgalį.

Antgalius kreminėms gėlytėms galima įsigyti čia: http://bit.do/antgaliai-pirkti

Antgalis tinka aguonoms, rožytėms, bijūnams ir kitoms gėlytėms gaminti.

Kremo receptas iš https://mama.tv3.lt

Konditerinius antgalius rekomenduoja kepimo ir dekoravimo reikmenų parduotuvė http://kepu.greiciau.lt

Patiko (0)

Rodyk draugams

Rašyti komentarą