Antgalis gėlytėms gaminti

Konditerinis antgalis yra skirtas rožytėms gaminti. Naudokite pasirinktą konditerinį maišelį ir namie pagamintą kremą. Kreminų rožyčių receptas: 200 ml. šviežios grietinėlės, 100 g. maskarponės sūrio, 1 šaukštas cukraus, 1 šaukštelis vanilės ekstrakto, lašelis maistinių dažų. Supilkite į dubenį grietinėlę, cukrų ir plakite iki standumo, įmaišykite maskarponės sūrį, vanilės ekstraktą, maistinius dažus. Supilkite kremą į konditerinį maišelį, formuokite rožytes. Rožyčių formavimui yra skirti specialūs suktukai: http://bit.do/konditerines-prekes. Galite rinktis platesnius arba mažesnius. Nuo suktuko dydžio priklausys Jūsų rožyčių diametras.

Kondensuoto pieno kremas su sviestu.

Ingredientai: 1 skardinė kondensuoto pieno, 1 pakelis sviesto. Gaminimas: Suminkštinkite sviestą, įdėkite į plakimo indą, supilkite kondensuotą pieną ir suplakite. Galite įdėti norimų aromatų: citrinos, apelsino, vanilės.

Antgalis rožytėms gaminti čia: http://bit.do/antgalis-rozytems

Patiko (0)

Rodyk draugams

Rašyti komentarą