Antgalis “Gėlytė”

Rusiškas antgalis (ang. russian nozzle) gėlytėms gaminti.

Kremui reikia:

200 ml šviežios grietinėlės
1 šaukšto cukraus
1 šaukštelio vanilės ekstrakto
konditerinių dažų

Supilkite į dubenį grietinėlę, cukrų ir išplakite iki standumo. Įmaišykite vanilės ekstrakto ir pasirinktos spalvos maistinių dažų. Supilkite kremą į konditerinį maišelį ir gaminkite kremines gėlytes. Siūlome naudoti gelinius dažus. Naudojant skystus maisto dažus gali pakisti kremo konsistencija. Sausi maisto dažai paprastai netirpsta riebaluose.

Konditerinius antgalius ir specialiai jiems pritaikytus adapterius rasite čia: http://bit.do/russian-antgaliai

Dar vienas receptas:

1 šaukštas cukraus
5 šaukštai grietinėlės
4 kiaušinių tryniai
200 g cukraus pudros
20 g želatino.

Gaminimas:

1. Sausoje keptuvėje pakaitinkite šaukštą cukraus (iki tamsios spalvos).
2. Supilkite grietinėlę, ištrintus su cukraus pudra kiaušinių trynius.
3. Nuolat maišydami kaitinkite tol, kol masė sutirštės.
4. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite ištirpintą želatiną.
5. Paruoštą kremą atšaldykite ir papuoškite tortus ar keksiukus.

Patiko (0)

Rodyk draugams

Rašyti komentarą